Select Page

Društvene mreže za istraživače, PR konsultante i eksperte

Audun Farbrut – Društvene mreže za istraživače, PR konsultante i eksperte

Edicija: bildout

Poručite ovu knjigu putem kontakt forme ili naše Fejsbuk stranice.

Društvene mreže za istraživače, PR konsultante i eksperte, Auduna Farbruta je knjiga je namenjena naučnicima, istraživačima, ekspertima i studentima postdiplomskih studija, kao i PR konsultantima pri univerzitetima, naučno-istraživačkim centrima i ostalim institucijama znanja, te i svim pojedincima zainteresovanim za nove komunikacije, nauku i širenje znanja.

Koristeći društvene mreže za širenje znanja i naučnu komunikaciju, postajete poznatiji i priznatiji stručnjaci i naučnici, ali i povećavate značaj i pozitivni uticaj svog naučnog i istraživačkog rada na društvo.

Dakle, pitanje nije da li, već na koji način da izgradite svoje prisustvo na društvenim mrežama.

Ova knjiga, između ostalog, pokriva sledeće oblasti:

  • Kako pronaći vreme za društvene mreže
  • Fejsbuk za deljenje znanja
  • Tviter za deljenje znanja
  • Linkdin za deljenje znanja
  • Naučna komunikacija u vidu slika i video i audio snimaka
  • Kako izgraditi stručni identitet na internetu
  • Kako se izboriti za pažnju čitalaca na internetu
  • Skrivene zamke društvenih mreža

Audun Farbrut je specijalni savetnik za korporativne komunikacije i odnose sa javnošću i direktor za naučnu komunikaciju na Norveškoj poslovnoj školi BI. Ima više od 12 godina praktičnog iskustva u oblasti naučne komunikacije, kao i više od 15 godina novinarskog iskustva u prestižnom poslovnom mesečniku Økonomisk rapport (Ekonomski izveštaj) i najvećim dnevnim novinama u Norveškoj, Aftenposten. Farbrut je 2012, završivši master studije na Norveškoj poslovnoj školi BI, stekao zvanje Executive Master of Management, a tokom svoje akademske i poslovne karijere pisao o naučnoj komunikaciji, menadžmentu PR-a, prenošenju i menadžmentu znanja, te strateškoj komunikaciji. Član je upravnog odbora organizacije koji izdaje naučne magazine namanjene široj javnosti na norveškom (forskning.no), danskom (videnskab.dk) i engleskom (ScienceNordic), gde je englesko izdanje pre svega vezano za naučna istraživanja u nordijskim zemljama. Takođe je i član je žirija za nagradu za naučnu komunikaciju koju dodeljuje Norveški savet za naučna istraživanja i redovno drži predavanja o aktuelnostima na polju naučne komunikacije i širenja znanja, kako naučnicima, tako i savetnicima za PR i komunikaciju.

Osim Društvenih mreža za istraživače, PR konsultante i eksperte (2015), napisao je i knjigu Naučna komunikacija (2013).

Poručite Društvene mreže za istraživače, PR konsultante i eksperte Auduna Farbruta online

Poručite ovu knjigu putem kontakt forme ili naše Fejsbuk stranice.